In niet-apple de markt spectrum Ruiqie in supply chain van Lenovo

Apple aandelen F-spectrum Zwitserland (4966) als gevolg van over-afhankelijkheid van Apple orders vorig jaar, Apple geconfronteerd beleid sturing reparatie seizoen in het vierde kwartaal winstverwachting schatting gedaald tot onder vele deskundigen bril, dus om de productlijn uit te breiden, die niet-Ping de sleutel tot de markt werd de F-spectrum Zwitserse streven naar groei van de activiteiten in de toekomst. De industrie kwam F-spectrum Zwitserland heeft met succes brak onlangs in, een Lenovo notebook supply chain succes opende de deur voor niet-apple-markt.
F-spectrum Zwitserland dit jaar, naast de mogelijkheid om hun orders voor de nieuwe generatie van Apple iPad Mini, gekletst met succes zijn single-chip geïntegreerd in Lenovo's van de hoge wettelijke notebook markt te betreden herwinnen, pakte een bruggenhoofd in de appelmarkt succes voor de F - spectrum Rui komen er mogelijkheden voor deze ondernemingen operationele per kwartaal de groei dit jaar.

F-spectrum Zwitserland in het laatste kwartaal van een reeks ondersteunende eDP1.3 versie van het LCD-scherm timing controller chip (TCON) te lanceren. En de eerste single-chip geïntegreerde geheugencontroller ondersteunt PSR (Panel-Self-Refresh) om het systeem het energieverbruik te verminderen en uit te breiden laptop batterij tijd.

F-spectrum Zwitserse de eerste de EDP 1,3 norm geïntroduceerd in dezelfde bedrijfstak PSR-chip samen te voegen tot de PSR-modus, het weergeven van een stilstaand beeld van het systeem, de de TCON via de ingebouwde buffergeheugen zal overnemen GPU het scherm refreshen en routine-werk te reduceren belasting van de GPU, zodat de GPU en display-interface om de laag energieverbruik voeren om het energieverbruik van het systeem als geheel te beperken.

Bovendien F-spectrum Swiss de nieuwe stilstaande beeld ontwerpen door de GPU profiel opgeslagen in het buffergeheugen, of uit de PSR mode te geven veranderen beeldscherm.

In het algemeen, laptop het scherm refreshen en 60 keer per seconde, kunnen de meeste van de tijd GPU en display-interface worden uitgerust met de nieuwe PSR-functie om een ​​low-power toestand te komen, in aanvulling op het verminderen van de totale energieverbruik van het systeem en de levensduur van de batterij te verlengen , kan ook het gewicht van het systeem. Vandaag de dag, de nieuwe chip in appel notebook producten in de hoge regelgeving, de markt voor F-spectrum Zwitserse booster uit te breiden.

F-spectrum Zwitserland vorige maand in het kader van de herziene geconsolideerde omzet in het 4e kwartaal van 2012 tot $ 31,5 miljoen tot 34 miljoen, zal 29,5 tot 34,6 procent dalen ten opzichte van het vorige kwartaal, zal de bruto marges dalen tot 50%. 2013 zal de wettelijke termijn te herstellen groei momentum sinds het tweede kwartaal geschat.

Asus A32-F5 Accu asus A32-K52 Accu Asus A32-N61 Accu