Assessment "nieuwe energie" buitenlandse media technologie bedrijf Apple IBM HP lijst

18 februari elektrische rijkdom Chinese netwerk heeft vandaag een artikel opgesomd in de felle concurrentie op de markt om de daling van de nederlaag en het succes van de vijf technologiebedrijven, waaronder Apple, IBM, Hewlett-Packard, Priceline en eBay te keren.

Het artikel zei, de vooruitgang van wetenschap en technologie, de ontwikkeling van high-tech bedrijven als rijden op een boot achter. Per ongeluk is waarschijnlijk dalen uit de voorhoede van de rebound van de nederlaag in de high-tech bedrijven kan worden gezegd dat het zeldzaam, maar het is niet zonder precedent. Vandaag roem Apple en IBM is het beste voorbeeld.

Hieronder voor de volledige tekst van het artikel:

Michael Dell is druk bezig om de achteruitgang van de Dell (Dell) om te keren. Hij persoonlijk richtte dit bedrijf gaat nu de privatisering van het bedrijf door een bedrag van 24,4 miljard dollar van de transacties. Hoewel het bedrijf nog steeds winstgevend, maar omdat de meerderheid van onze klanten de stroom van concurrenten die goedkope modellen produceren, Dell's business dus steeds dalen. Dell hoopt van opwekking plan in de zakelijke dienstverlening en cloud computing, maar de inspanningen hebben niet betaald tijdelijk uit.

Als Dell herstelplan is uiteindelijk succesvol is, zal het een technologiebedrijf in een handvol succesvolle turnaround voor de overwinning. Maar dit is een lastige taak. Te snelle ontwikkeling van de industrie, stilstaan ​​betekent achteruit. Welke bedrijven zijn vergeten de essentie van innovatie, ongeacht de corporate executives hoe veel moeite om de bedrijfsstructuur reorganiseren, het idee van een nieuwe marketing slogan, "stroomlijnen" van de arbeid, erg moeilijk om goed Aotou houden.

Apple Inc (Apple) revival heet een klassieker van de technologische industrie, kan het van een zakenvrouw geschiedenis van de grootste verliezen voor het voorbeeld van het winnen. De late jaren 1990, Apple was dicht bij een faillissement. Steve Jobs weer aan de macht eenmaal verdreven van de directie van Apple, is het bedrijf uitgegroeid tot een geld-making machine. IBM is een geslaagd voorbeeld van de focus op zakelijke klanten te hoge prijzen, hoge marge producten en diensten te leveren, waardoor weer te doen herleven. Dell is in principe probeert IBM pad te kopiëren.

Natuurlijk, de weg naar herstel voor veel technologiebedrijven hebben op een mislukking uitgelopen, zijn veel bedrijven verslagen - ooit populaire Yahoo (Yahoo), AMD en sociale netwerk MySpace. Meestal is de reden voor het falen van deze bedrijven zijn niet te scheiden van wanbeheer, gebrek aan geld en niet bereid zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, en andere factoren. In het algemeen zijn deze managers van technologiebedrijven nooit de hoop opgegeven, maar beleggers kunnen niet zoveel geduld. Hier een paar voorbeelden van succes in het tij te keren voor iedereen.

Eerste: Apple

Kijken briljante vandaag van Apple, kunnen we nauwelijks voorstellen dat het rand van het faillissement dilemma. Vacatures seconden roer van Apple in 1979, nam hij is inderdaad bezaaid puinhoop. In die tijd hebben Apple computer producten de consument verloren de aantrekkingskracht van het verleden. Microsoft (Microsoft) Windows-systeem is geïnstalleerd computers in toenemende mate aan de trend op de markt te domineren. Geconcentreerde kracht in om kosten te besparen, Jobs Bidiao sommige blijven hangen producten, zoals persoonlijke elektronische assistent Newton. Wat nog belangrijker is, is hij innovatie in het bevorderen en faciliteren van het bedrijf tot het bedrijf heeft met succes de iPod, iTunes, iPhone, MacBook en iPad, al deze producten won de gunst van de consument.

Ten tweede: IBM

In 1993, de voormalige managers van de De PRJ Nabisco bedrijf Gerstner nam IBM als IBM is in een depressieve toestand. Net als velen in dezelfde situatie als de CEO, Gerstner ook rekening te stroomlijnen personeel snijden producten, de verkoop van activa en een scala aan andere praktijken. Wat nog belangrijker is, hij duwde het bedrijf aan de ontwikkeling van het gebied van IT-diensten. Vandaag de dag heeft de technologie diensten worden grootste zakelijke IBM. Dit is geen gemakkelijke taak, en het moet passen aan de de corporate voorgangers ontwikkelingsplannen aan het bedrijf te splitsen in een meer autonome eenheid. Gerstner wees erop dat dit de de IBM enterprise technologie om te voorkomen dat een one-stop-shop, net als vandaag. Na het vertrek van Gerstner's, zijn opvolger diende als leidinggevenden blijven om een ​​verscheidenheid van geïnformeerde besluitvorming te maken, de eerste is de pc-business in 2005 af te stoten. Dit besluit maakt van IBM te vermijden Dell's dilemma vandaag, hoeft niet te blijven concurreren in een steeds trage fysieke goederen industrie.

Ten derde: Hewlett-Packard

Soms, alleen de opleving van wetenschap en technologie bedrijven Yun men nu door te brengen, Hewlett-Packard (HP) is een voorbeeld. Dan een paar jaar, de de roddels bleef nadelige zakelijke onderneming operatie was ook heel goed. Mark Hurd, die om kosten te besparen beroemde CEO over HP nam in 2005, na meer omzet van het bedrijf en winst. HP's beurswaarde is meer dan verdubbeld. Hurd, Hewlett-Packard gedurende vijf jaar na de vermeende seksuele intimidatie is het verdrijven van de Raad van Bestuur. Sindsdien HP's zakelijke helemaal naar beneden, ondanks twee opvolgers CEO van het recept, maar niet verbeterd, en tijdens deze periode, Hewlett-Packard heeft ook al veel kritiek en verwijten vele critici wijzen op ambtstermijn van de Hurd's bepaalde beleidsterreinen, zoals overmatige kostenbesparingen, had het bedrijf een negatief effect op de lange termijn.

Asus K52J Accu Asus K72J AccuAsus A6J Accu Asus A32-UL20 Accu