Fujitsu introduceert LIFEBOOK E-serie notebook nieuwe Business Select

Hannover, Duitsland, internationale consumenten-elektronica en informatie-en communicatietechnologie beurs (CeBIT) officieel van start gegaan. De vijf-daagse 2013 CeBIT beurs, "Share-based economy" als het thema van deze conferentie, over 4.100 exposanten uit 70 landen.

In deze tentoonstelling, heeft Fujitsu een nieuwe zakelijke notebooks LIFEBOOK E-serie. Een totaal van drie van deze notebook voor de consument om te kiezen: E733, E743 en E753.

Zakelijke notebook draagbaarheid van bijzonder belang. E733 is de kleinste in deze serie een schermgrootte van 13 inch, resolutie van 1366x768, weegt slechts 1,7 kg. Als u denkt dat de grootte van het scherm is een beetje klein, en de 14-inch E743 kan voldoen aan uw eisen, de nieuwe notebook schermresolutie 1600x900, kan het gewicht nog steeds worden aanvaard als 1,9 kg. Daarnaast is er een LIFEBOOK E753 15,6-inch display, een scherm resolutie van 1366x768 of full HD (1920x1080), tot 2,1 kg gewicht.

Fujitsu is de nieuwe E-serie notebook geïnstalleerd hetzelfde moederbord. Zoals u kunt zien in de afbeelding hieronder, alle drie de notebooks connectoren zijn in principe in dezelfde positie. Zakelijke notebook is een serie van de meest veeleisende notebooktechnologie, niet alleen een stabiele prestaties moet ook het uiterlijk van de atmosfeer. De Fujitsu E-serie producten uniek is om een ​​modulaire bay, kunt u een dvd-station of een back-up batterij plaatsen kunt ook overwegen om een ​​andere harde schijf om meer opslagruimte toe te voegen . Als mensen uit het bedrijfsleven, je kunt ook een Fujitsu projector beugel Of u nu op vergaderingen of presentaties voor klanten op het vliegtuig, zal het zeer draagbaar en praktisch.

In vergelijking met de gewone zakelijke notebook, hoewel ze zijn uitgerust met een derde generatie intelligente Intel Core i-serie processoren, evenals relatief dun en licht form factor ontwerp, is de nieuwe LIFEBOOK E-serie nog steeds niet behoren tot de categorie van de Ultrabook (super). Alle modellen in de reeks van de romp achterste deel met een dikte van 27 mm, de dikte van de voorkant van de romp van 20 mm, is de lichtste 1,7 kg. Intel vereist dat het lichaam van de laptop niet meer kan zijn dan 20 mm in dikte, gewicht niet zal 1,5 kg overschrijden, om te bellen naar het de Ultrabook (super).

Het betrekking op het gebruik van magnesium legering materiaal, de het toetsenbord touchpad oppervlak rond de selectie van geborsteld aluminium materiaal.

LIFEBOOK E-serie biedt een verscheidenheid aan modellen voor de gebruiker om de startprijs in Europa te kiezen voor 1299 euro inclusief BTW (ongeveer 10.484 yuan).

E753 Deze notebook heeft ook Intel HD Graphics 4000 grafische, optioneel toetsenbord met achtergrondverlichting, zodat de gebruiker maximale omvang te verminderen misbruik. Een USB2.0-interface en drie USB 3.0-interface om gebruikers te voorzien van meer keuzemogelijkheden. Ondersteunt tot 64 GB uitbreidbaar geheugen kaartslot, VGA-poort en HDMI-poort. Een SIM-kaart slot zal ondersteuning bieden voor 3G en 4G LTE-netwerken. Ook heeft twee DDR3 slots, maximale geheugen tot 16 GB. Alsook met de Gigabit Ethernet-kaart en ondersteunt de Bluetooth-technologie.

Houd er rekening mee dat het prototype fotoshoot op de CeBIT, niet het eindproduct demonstraties noodzakelijk, kunnen sommige gegevens te wijzigen.

Toshiba PA3534U-1BAS Accu Toshiba PA3692U-1BRS Accu Toshiba PA3788U-1BRS Accu