6 uur levensduur van de batterij van de Acer Chromebook toepassing op het onderwijs-industrie

Chromebook notebook computer gebied als een vroege toegang tot de verkopers, is Acer Chromebook verkoop van een product in de Verenigde Staten zo goed. Onlangs, Acer zal een heet C7 Chromebook upgrades, lanceerde de nieuwe C710-2055, een aanzienlijke toename van de algehele prestaties.

De Acer C710-2055 maakt gebruik van dezelfde 11,6-inch scherm, maar meer geavanceerde werk, configuratie upgrade. Acer C710-2055 is uitgerust met een Intel Celeron 847 processor, 4GB geheugen, 320GB mechanische harde schijf en 100GB Google cloud storage ruimte.

In aanvulling op de prestaties boost, Acer C710-2055 levenstijd ook steeg met 50% ten opzichte van het vorige leven van vier uur tot 6 uur.

Natuurlijk, deze Acer C710-2055 Chromebook prijs in vergelijking met de vorige versie van de dure, geprijsd op $ 279, of ongeveer 1735 yuan.

Acer voorzitter JT Wang onlangs in een interview met verslaggevers, zei dat de verkoop van Acer Chromebook verheugend. Sinds de Amerikaanse markt in november 2012, heeft Acer zendingen in de Verenigde Staten goed voor 5% -10%. De toekomst, kunt u overwegen het verhogen van de Acer Chromebook modellen in reactie op hete van de markt.

Eerlijk gezegd JT Wang, Acer de prestaties in het vierde kwartaal van 2012, jaar op jaar recessie, heeft Windows 8 niet volledig te stimuleren het enthousiasme van de markt, om zo het herstel van de pc-industrie te bevorderen. Bovendien, tablet PC's en smartphones zijn tot op zekere hoogte van invloed op de verkoop van PC-producten. Om deze reden, pc-fabrikanten ook gevangen in een bittere strijd.

JT Wang Chromebook grootste waarde is die van de veiligheid, die goed marktpotentieel hebben. "Chromebook Windows 8 als de lawine van publiciteit, maar nog steeds goed verkocht."
Marktanalisten het ZOL verslaggever zei dat de industrie is over het algemeen optimistisch over de Chromebook markt. De binnenlandse pc-fabrikant Lenovo heeft zijn de ThinkPad X131e veranderde de Chrome OS. Daarnaast zal ook het ontwerpen van een Chromebook product van verschillende formaten. De Chromebook hogere veiligheid en prijsvoordeel, wint de vele industrie klant favoriet. Veel Chromebook bulk aankopen voor de onderwijsmarkt.

De Chromebook heeft heel andere kenmerken en Windows PC. Deze producten zijn goedkoop, veilig en eenvoudig te beheren. Deze functies heeft de Chromebook is ideaal voor het onderwijs en andere sectoren. Ik geloof dat met Chrome OS voortdurend te verbeteren, zal het product een brede markt ruimte te hebben.

Acer Aspire 5738Z Accu Acer Aspire 5740-5144 Accu Acer AS09A41 Accu