De Nexus 7 support plug-in web video-technologie om te chatten met de Air

Eerder deze maand, in Andrews vrijgegeven van de stabiele versie van Chrome 25 minder dan een week tijd, Google non-stop uitgebracht op basis van het Android-systeem Chrome 26 Beta-versie van browser software. Nieuw toegevoegde automatisch ingevuld en wachtwoord synchronisatie functies, deze functies kan het aantal keren dat je aan het typen bent op mobiele apparaten te verminderen, verminderen dupliceren login werking. Tegelijkertijd, Google beurt WebRTC technologie stil stilte toegevoegd aan Chrome 26 Beta versie.

Voor de WebRTC Deze technologie, kunnen er veel van mijn vrienden weten niet de echte functie. De technologie overgenomen door Google in 2010, Global IP Solutions, een technologie kan worden gedaan in real-time video-en audio-communicatie binnen de browser, zonder de noodzaak om te downloaden en te installeren plug-ins. Deze technologie voor gebruik op mobiele apparaten is nog in een vroeg stadium.

Gisteren Vers bewerkte grond webdesign bedrijf in Boston, ontwikkelaars die hebben een video geüpload, kan de gebruiker de de Nexus 7 Tablet PC en MacBook Air tussen cross-apparaat videochat demo.

Als we nauwlettend gevolgd WebRTC technologie, moeten we weten, en recente Mozilla showcase web videochat via WebRTC Firefox-browser plug. Dit nieuws zal ongetwijfeld bracht ons veel verrassingen, dit keer op basis van Andrews System Chrome 26 Beta WebRTC technologie dient te worden gezegd dat het een enorme stap voorwaarts.

Volgens tot buitenlandse websites crimineel Prolific analist Dmitry Dragilev zei WebRTC deze technologie op dit moment is nog steeds niet perfect, er is een zeer lange weg te gaan. Hij is van mening dat de grootste uitdaging is hoe te reageren in een high-speed Google Fresh bewerkte grond development team update. Voor nu, deze technologie nog steeds vast in de ontwikkeling en testfase, het team bleef inspanningen moeten ook worden ontwikkeld voor de toekomstige ontwikkeling.

De Dmitry Dragilev zei ook: "TokBox (buitenlandse online video site), evenals een hoop ontwikkelaars die werken ook om deze technologie te ontwikkelen WebRTC echter ook ontwikkelaars nodig hebben om genoeg geduld te hebben, ten minste zes maanden tot een jaar,. de stabiliteit van de technologie om meer perfect.

Als u geïnteresseerd bent om WebRTC videochat-feature proberen op je Nexus 7 of een andere Android-toestellen, er eerst voor zorgen dat u Chrome 26 Beta browser gedownload, open je browser ingangen chrome :/ / flags / Zoeken naar "WebRTC", te klikken om uw videochat te genieten.

Asus A32-F3 Accu Asus X52N Accu Asus A32-K72 Accu Asus K52J Accu