De Yantai de Lenovo G480/G580/Y480 laptop batterij promotie


Inclusief notebook, DC, DV, MP3, veel elektronische producten groeiende afhankelijkheid van de batterij, is de batterij ook de consumptie toe. Ik weet niet notebook vrienden niet de batterij standby-tijd te vinden is korter en korter? Een originele Asus A32-F3 Accu in de na-verkoopprijs, is het moeilijk te slikken, als uw laptop batterij is slecht, en er is geen fabriek pijp, en hoe dit te doen het deze keer? Vandaag, ik zeg u een goede plaats Yantai van Lixin notebook accessoires reparatie centrum, gegarandeerd authentiek.

Introduceer vandaag is een Lenovo laptop batterij, de batterij voor Lenovo G480 G580 Y580 Y480 Y480P serie laptop batterij, de verschijning van een elegante zwarte type batterij lithium-ion batterij, capaciteit 4400mAh, paklijst: laptop accu, handleiding, certificaat.
Laptop Asus A32-N61 Accu meeste van de tijd, niet werken, en geen afscheiding. Zelfs als er ontlading, maar ook een zeer zwakke zelfontlading. Het kan worden gezegd, ongeacht of de batterij in de notebook, de afvoer tarief is hetzelfde, te nemen van de betekenis van opslag is bijna nul. Als we de notebook, meestal aandacht besteden aan het onderhoud van de laptop batterij.