Microsoft of herwinnen het klassieke menu Start in Windows Blue

Beijing tijd op 17 april, volgens de buitenlandse media rapporten, is er nieuws dat Microsoft is het ontwikkelen van de nieuwste versie van Windows 8-besturingssysteem, is waarschijnlijk terug te keren naar de aard van de klassieke-interface, niet alleen de PC en de Tablet PC-besturingssysteem in de "Metro" style interface van start.

Deze verandering kan de gebruiker schakelen tussen de twee stijlen, en kan in het Windows 8.1-versie (de blauwe besturingssysteem) verschijnen.

Blauw is de follow-up versie van Windows 8 wordt verwacht in oktober van dit jaar zal worden aangekondigd. Echter, de gebruiker is waarschijnlijk binnen het jaar dat u kunt kopen. Microsoft heeft nieuwe versie van zijn vlaggenschip besturingssysteem zal de ontwikkeling cyclus, alle producten en diensten gericht korten op de bevordering van het systeem van de "Blue" aangekondigd. Uiteindelijk echter het product zal worden genoemd "Windows Blue is moeilijk te zeggen.

Het is gemeld dat Microsoft wordt getest op de blauwe, waardoor het systeem op te starten om te starten direct naar de traditionele interface.

Meer en meer nieuws, zou het traditionele menu Start en de knop Start om opnieuw opgenomen in het besturingssysteem van Microsoft. Insiders wees erop dat ze vonden 'CanSuppressStartScreen de optie in Windows 8.1-register, kan worden gezegd dat de meest directe bewijs.

Microsoft sinds de invoering van de Metro-stijl van Windows 8, werd bekritiseerd door veel consumenten. Hoewel de gebruikersinterface van het nieuwe systeem ziet er cool uit, maar de meeste Windows-gebruikers zijn nog steeds gewend aan de traditionele toetsenbord en de muis bediening. Zakelijke gebruikers bijzonder tegen dit user interface omdat ze geloven dat de Microsoft deze verandering te groot is, is het moeilijk in een korte tijd worden aangepast.

In het verleden werd Microsoft gedwongen terug te keren naar de meer aangepaste versie van de gebruiker. In 2007, introduceerde Microsoft in Vista Aero stijl, maar omdat te veel geheugen en gedwongen meer gestroomlijnd besturingssysteem Windows 7 gelanceerd in 2009.

Related: Dell FK890 accu Dell Y9943 accu Dell Vostro 1310 accu Dell Inspiron M5010 Accu