Samsung bracht twee nieuwe notebook-pc-producten zal worden gebruikt in alle ATIV merk

Volgens de buitenlandse media rapporten, heeft Samsung onlangs twee nieuwe laptop uitgerust met Windows 8-besturingssysteem, een van de ATIV Boek 5 super pole, een ander de ATIV Boek 6 notebook. Op hetzelfde moment, Samsung kondigde ook aan dat het bedrijf zal worden alle pc ATIV merk verkopen.

De Samsung blijft zijn invloed in de PC gebied, daartoe te versterken, heeft het bedrijf besloten haar verschillende systemen computer merk zijn gemarkeerd de ATIV's (Samsung PC ATIV computer, Samsung Windows ATIV Smart PC Tablet PC zal ATIV Tablet PC Series 7 geworden en 9 laptop zal ook ATIV notebook). Samsung heeft zopas twee nieuwe laptop ATIV notebook familie.

Een de ATIV boek 5 super weergave van 14 cm en weegt ongeveer £ 4, een dikte van ongeveer 1 cm. Dit gedeelte van de super-configuratie Intel Core i5-3337U processor en 4GB RAM, een 500GB harde schijf configuratie en het gebruik van geïntegreerde mapping chip. De gebruiker kan boeken deze super prijs van $ 949,99, zal naar verwachting worden opgenomen tegen het einde van mei dit jaar.

In van Super de ATIV Boek 5 deze basis, plus $ 2.500.000, dan kunt u kopen de ATIV Boek 6 super-laptop een nieuwe notebook computer is uitgerust met een 15,6-inch scherm met een resolutie van 1,920 x1, 080, is ook uitgerust met de Intel Core i7-3635QM centrale processor en 8 GB RAM, en is ook uitgerust met een 1 TB harde schijf en AMD Radeon HD 8770M grafische chip. De gebruiker kan ook boeken Ativ Boek 6 notebook wordt verwacht dat de nieuwe notebook dan Ativ Boek 5 super weken van tevoren opgenomen.

Twee nieuwe computer uitgerust met Windows 8-besturingssysteem, maar ook ondersteuning van Samsung SideSync technologie, deze technologie kunnen gebruikers Samsung PC computers, tablet PC's en smart phones meer vloeiende interactie kan alleen via een USB-verbinding. Bijvoorbeeld, nadat u een verbinding, de gebruiker kan een SMS-bericht op een pc computer, in reactie op de informatie die naar de telefoon, Daarnaast kunnen gebruikers de kaart op de telefoon op het pc-scherm bladeren.

Asus A32-N61 Accu Asus K72J Accu Asus A42-A6 Accu Asus A32-K52 Accu