Lange levensduur van de batterij? Koop laptop mobiele kracht om voorzichtig te zijn!

Meestal werken we dit gevoel: de Toshiba PA3534U-1BAS Accu van de laptop, ongeacht hoe groot de capaciteit, kan alleen Kangzhu de 3-4 uur, zelfs als de vervanging van een state-of-the-art nieuwste ultra-extreme, niet als merk reclame bogen zo krachtig. Vaak laptop leegraakt wanneer het proberen om een ​​stopcontact, in de trein, in de auto, in het vliegtuig, in de woestijn hoe het beter te doen in de kamer?

Sterker nog, zijn we met behulp van slimme telefoons in ieder geval gebruikt kunnen worden 12 uur per dag, kunnen tabletten wal van 7-9 uur (iPad, andere schattingen korter een beetje), maar onze laptop .. .... Relatief gezien, het gevoel is echt slecht! Dus, er zijn veel mensen maken vaak gebruik van de laptop, zoals reizen vaak, ging vaak ontoegankelijk voor kinderen speciale soorten werk, en willen een mobiele power kopen voor laptop gereserveerd.

Echter, in het verlengde laptop levensduur van de Toshiba PA3534U-1BRS Accu op hetzelfde moment, kunnen we negeren, is de aard van de notebook mobiele power-producten die veel niet zo betrouwbaar, eventueel, misschien wel geïnteresseerd in onze laptops kan hebben, en zelfs hun eigen negatieve invloed op de gezondheid en veiligheid! Zo veel laptop mobiele power-producten van verschillende fabrikanten, verschillende merken van de productie, maar veel hebben de wereld soortgelijk ontwerp toegepast, hetzelfde hout gesneden, en dan ook wel bepaalde bekende merknaam producten, die niet kan helpen, maar maken ons denken aan een China-specifieke term "cottage".

Laptop mobiele energie die door de verschillende merkfabrikanten gebruiken vergelijkbare of zelfs dezelfde verschijning van schimmel, dat is gemeengoed op Taobao

De meeste notebook mobiele power-producten, strikt genomen, niet kan worden beschouwd als legitiem bedrijf de distributie van producten, bijvoorbeeld, een heleboel producten van onvolledige procedures, niet geïdentificeerd door de relevante regelgevende instanties. Een van de meest voor de hand liggende manifestatie is een zeer groot aantal van dergelijke producten geen nationale huishoudelijke apparaten / digitale elektronische producten verplichte klasse certificering logo gemerkt dat CCC-keurmerk, in dit geval, ongeacht deze mobiele power technologie meer vee X Hoeveel, hoe hoog succespercentage Zich baserend op dit ene, we moeten vechten voor veel laptop mobiele power-producten vraagteken.

In termen van prijs, we zorgvuldig te observeren zullen merken dat veel van de laptop mobiele kracht kost tussen de $ 300-500, en veel van het originele merk notebook batterijen die geschatte prijs van. Echter, deze mobiele macht een veel grotere capaciteit dan de capaciteit van de Toshiba PA3788U-1BRS Accu van de laptop, die onvermijdelijk doet denken aan het woord ', een prijs van de goederen ". Natuurlijk, er zijn veel meer dan $ 500, zelfs zo hoog als 800-900 producten, waarvan we de meeste nog nooit van het merk, die bekend staat als 50000mAh capaciteit gewoon op grond van deze mobiele macht in het einde hebben gehoord hoe de kinderen, moeten we om te schieten een vraagteken.

Zijn ongeveer dezelfde prijs in vergelijking met de geschatte capaciteit laptop originele accu, grotere notebook mobiele macht?

En laptop originele accu, de meeste laptop mobile power lithium-ion of lithium-polymeer batterijen die geproduceerd, deze producten bevatten speciale chemicaliën, sluit niet uit dat de kenmerken van de hoge toxiciteit, stralen, maar ook om de de belangrijkste controle-circuit, chip en professioneel design, het moet gezegd worden, er is veel meer dan wat grote capaciteit batterijen op OK ding om te doen te beschermen, maar ook een sterke productie-technologie nodig. Vanuit de betrouwbaarheid oogpunt, heeft eerste klas productietechnologie grote mainstream notebook fabrikanten niet zulke producten te lanceren, kunnen we willen hun hersenen te gebruiken om na te denken over deze perifere fabrikanten van notebook mobiele macht is gemakkelijk blootgesteld aan beveiliging risico.

Notebook merken we nu gebruiken zijn in principe niet is ingevoerd, zoals laptop mobiele power-producten, dat is aan de basis van diverse externe Apple A1175 Accu/ accu dockingstation categorieën van producten zoals de ThinkPad merk, het volume en de laptop mobiele kracht vergelijking met de veel groter is en het uiterlijk is ook anders. Daarnaast worden elk notebookmerken algemeen verkocht door hun eigen officiële erkende winkels (entiteit + online) originele laptop batterij producten.