Een Win8 versnellen PC upgraden en updaten

Eind vorig jaar lanceerde Microsoft Windows 8 besturingssysteem, dat is de update van Microsoft Corporation in de geschiedenis van nog een andere bezienswaardigheid, opende een nieuw hoofdstuk in de Windows 8 start op de PC. Riding deze "Dongfeng", de grote computer fabrikanten introduceerde onlangs uitgerust met een touch-screen Windows 8 ultra-extreme: de Asus TAICHI dual-screen Windows 8 over het grootste deel hiervan is een uitgebreid overzicht van de supermarkten, Lenovo lanceerde ThinkPad X1 Carbon Touch, Samsung heeft een nieuwe 7-serie van nieuwe ultra-extreme ... over het grootste deel van deze tijd komt eindelijk. De combinatie van Windows 8 touch screen ervaring en ultra-extreme super levensduur van de batterij wordt verwacht dat de pc en tablet combo, zodat het tij het vullen van de PC-industrie in te luiden het herstel te bereiken.

Windows 8-besturingssysteem, Microsoft lanceerde de nieuwste generatie besturingssysteem, met het grootste verschil tussen de vorige generatie Windows 7-besturingssysteem is Windows 8-besturingssysteem om het patroon te breken voordat de tablet-pc ondersteunt het Windows-systeem.

Gepaard met de release van het Windows-besturingssysteem, hebben de grote fabrikanten lanceerde Windows 8-besturingssysteem uitgerust met een nieuwe generatie ultra-extreme. Deze nieuwe ultra-extreme stijlvol design, nieuwe touch bediening ervaring, nieuwe UI systeem, maar kan ook een goede compatibel met Windows 7 een verscheidenheid aan software, het vervagen van de grenzen van onze traditionele indruk pc en Tablet PC. Opende een nieuw hoofdstuk in de PC, soms terwijl ook het leiden van de periode voordat de lijn.

Een paar dagen geleden, bij de 2013 CES show, belichting, veel uitgerust met Windows 8-besturingssysteem de nieuwe ultra-extreme, Lenovo lanceerde de Flip Ultra de paal de Yoga13-IFI Win8 systeem is met nieuwe touch voorzien over het grootste deel van deze steun, het vliegtuig de speelbaarheid is vrij om flip over het grootste deel van deze instant transfiguratie Tablet PC.

Asus lanceerde TAICHI 31 over het grootste deel van dit is de enige uitgerust met een dual screen Win8 touchscreen ultra-extreme notebook / tablet gebruikt in twee modi. De Asus TAICHI die vier schermmodi van de werking, een van de meest innovatieve dual-screen synchrone mirroring modus. Meer revolutionair, de Asus TAICHI hoeft alleen maar een klein notitieboekje knop kunt u het bereiken van de dual-screen synchrone en asynchrone schakelen.

Samsung heeft ook een nieuwe 7-serie van nieuwe ultra-extreme, het scherm kijkhoek van 178 graden, met een opstarttijd van slechts 6 seconden, de levensduur van 8 uur. Ideaal voor multimedia te delen met vrienden en familie, het werk inhoud te delen met collega's.

Vroege technologie is niet volwassen genoeg en andere factoren, over het grootste deel van deze markt is optimistisch over de buitenwereld, en nu deze ultra-extreme-producten geleidelijk gerijpt. In de steeds meer concurrerende elektronica concurrentie op de markt wordt intenser.

Gegevens in overeenstemming met de betrokken instanties, zal de wereldwijde pc-zendingen in 2012 363 miljoen stuks, in vergelijking tot 365 miljoen in 2011 tot 0,4%, wat pc-markt krimpt voor het eerst na de internet-zeepbel in 2001 krimpen, het derde kwartaal van 2012, Global pc-verkoop daalde met 8%, pc-verkoop op de Amerikaanse markt daalde 14%. Meer dan de meeste van deze zou zijn geweest als een rietje op de pc-markt op te slaan hebben hoge verwachtingen, maar de internationale gezaghebbende gegevens IDC gegevens blijkt dat de eerste helft van 2012, de ultra-pool van de slechts 500.000 eenheden verkocht, ver niet aan de verwachtingen.

De oorzaak van de huidige over het grootste deel van deze lauwe verkoop omdat veel producthomogeniteit is een. Tussen de fabrikanten van diverse producten op de markt, als gevolg van de verschillende soorten hardware platformen deze indicatoren zijn bijna allemaal hetzelfde homogenisering probleem is meer voor de hand op de ultra-extreme, "ultra-light", "quick start" zonder Het veld een geval uitgegroeid tot zo'n een belangrijk selling point van het product. De trend van homogenisering van de concurrentie of leiden tot de ontwikkeling van ultra-extreme gebrek aan uithoudingsvermogen, maar maakt geen indruk op de meeste consumenten vertrouwen op de schijn van verschillende homogenisering van het product aantrekkelijk is voor consumenten ernstig wordt aangetast.

Concurrerende trends in producthomogeniteit, is de prijs oorlog uitgegroeid tot de belangrijkste middel van huizenverkopen elke productie. Willen blijven om hun concurrentiepositie te verbeteren in de markt, moest de prijsverlagingen onder de aandacht van de consument te trekken. Tablet PC en de goede prestaties van een super-extreme, hebben hogere eisen aan de hardware, wordt deze moeten allemaal geld te ondersteunen, en nu een trend duizend ten opzichte van geen voordeel op alle.

Bovendien, het grootste deel van dit naast hun dunnere contact had geen steun, duurzaamheid niet super, en er geen duidelijk verschil met de traditionele laptop. Voor consumenten die nog niet gesorteerd uit over het grootste deel van dit is wat het concept van het gebruik van de meest populaire woorden te beschrijven dat "lijkt op de ultra-extreme, het gevoel is over de meeste van deze, maar in feite is een laptop." In prestaties en functionaliteit nog niet laten de consument bewust te maken over het grootste deel van dit is high brow verlegenheid geconfronteerd. IResearch analist Zhou Jie zei dat "high-end positionering over het grootste deel van dit is een kleine niche markt, de prijs is moeilijk te verminderen op korte termijn, betekent dat over het grootste deel van deze markt geval koude toestand moeilijk is om een ​​grote verandering in de korte termijn." Maar hij heeft ook zei ook dat "het grootste deel van deze zal een belangrijke ontwikkeling richting van de laptop markt in de toekomst, op lange termijn, met lagere hardware-kosten, over het grootste deel van deze markt is nog steeds het wachten waard."

Volgens de enquête, met een touch screen Windows 8-besturingssysteem over het grootste deel hiervan is aanzienlijk aantrekkelijker en betere gebruikerservaring. Eerder deze ultra-extreme configureren van de functionaliteit van het touch screen is geen reden waarom, is omdat Microsoft is nog niet klaar. Nu, met de release van Microsoft's Windows 8-besturingssysteem, ook Intel de keynote speech aangekondigd, moet de Haswell processor van de volgende generatie ultra-pool van deze ondersteuning te raken toekomst ultra-extreme-touch-mogelijkheden zal waarschijnlijk de standaard geworden. Touch als Windows 8 is anders dan een van de grootste kenmerken van het Windows-besturingssysteem in het verleden, over de wijze waarop deze ultra-extreme-display zijn talenten aan deze onverschilligheid is de touch ervaring niet te rekenen tot de markt te brengen, moet De grote fabrikanten Fee nadenken.

Het uithoudingsvermogen over het grootste deel van dit is altijd al een functie aangeboden in de pc-markt. De kleine laptop levensduur van de batterij tijd kan bereiken het product voor meer dan acht uur in de huidige markt. Hoewel sommige notebook standby lang, maar moet volledig rusttoestand, de helderheid op de laagste, en is uitgerust met een accu met grote capaciteit om het resultaat van weer duurzaamheid te bereiken. Pc-makers zijn achtergelaten met de 14-nm SoC toepassingen ultra-extreme super dit zal het energieverbruik, ruimte te verlagen om meer te spelen
Asus A32-F82 Accu Asus X52F Accu Asus A42-A6 Accu