Apple Lightning AV-adapter met 256 MB flash-geheugen

Van macrumors.com van, nieuws, onlangs Panic Software, een ontwikkelaar ontmanteling Lightning-interface Apple Digital AV-adapter gevonden ingebed een 256MB flash-chip, dat is bijna de configuratie van een low-end smartphone configuratie .

De adapter heeft een Lightning-connector en een HDMI-uitgang, volgens de officiële omschrijving van Apple, wordt Lightning AV-adapter best gebruikt met Retina-display iPad iPad mini, iPhone 5, of iPod touch screen slide , wordt video's, foto's, en alle inhoud die in een groter scherm. Lightning digitale AV-adapter apparaat scherm synchrone mirroring, zodat iedereen in de kamer om breedbeeld-tv, projectiescherm, of andere HDMI-compatibel beeldscherm te kijken. Lightning Digital AV Adapter ondersteunt ook video-uitgang voor het bekijken van films, tv-programma's en nog veel meer.

Eerder was er een gerucht dat verlichting niet worden ondersteund via de HDMI 1080p, maar gebruik AirPlay-protocol om video-output. Dit kan verklaren waarom de Fengyun ingebouwde 256MB chips betekenis, het vereist meer krachtige hardware te ondersteunen.

More info: http://www.pcaccu.nl