Asus VivoTab Smart ervaring goedkope aantrekkelijk leven worden opgewaardeerd

Vandaag de dag, in principe zowel de industrie als de consumenten, te kijken naar een een hybride notebook of tablet-pc op, zijn de meerderheid van hen uitgerust met het Windows-besturingssysteem, maar met het oog op de lage stroomverbruik van Intel Clover Trail processor om ervoor te zorgen op de lange termijn uithoudingsvermogen. Tot nu toe hebben we producten voor Acer HP Lenovo en Samsung meer gedetailleerd testrapport hebben, echter, indien gemeten, als van iemand op de PC, de ASUS figuur, dan is het is natuurlijk niet compleet, dus vandaag het artikel van detail de hoofdlijnen is om te chatten met ASUS ding VivoTab Smart.

Asus VivoTab Smart is geprijsd op $ 499 (3111 yuan), terwijl de verschijning van extreem dunne optionele Bluetooth-toetsenbord Transleeve Cover iPad Smart Cover is zeer vergelijkbaar met heen en weer gemakkelijk van het scherm voor de beschermkap en de basis conversie. VivoTab Smart Transleeve Cover heeft een krachtige magnetische kracht voldoende is om de bescherming van de volledige bescherming van het scherm te dekken, real-time gebruik van een grotere inspanning wimpers zullen niet vallen. Natuurlijk, dit is slechts een klein deel van het verhaal voor Asus V

ivoTab Smart, in het gezicht van degenen die willen lage prijzen Win8 producten vormgeven van een volk vol verlangen prijs te kopen. Denk er eens over, u $ 499 vind je een 64GB opslagruimte (3.111 yuan), IPS scherm, 9,7 mm romp en een achter 8 miljoen pixel camera configuratie te kopen, dit is inderdaad een slechte keuze.

Asus VivoTab Smart misschien wel de goedkoopste in de markt van vandaag Win8 vlak een en dezelfde tijd, het is ook een van de beste ontwerp.

Zijn hele rug schil is gemaakt van polycarbonaat, een zwart-wit twee kleuren voor u om te kiezen. Auteur zelf onze handen op de witte versie, deze witte VivoTab Smart heeft een goede prestatie om te voorkomen dat vingerafdrukken opdringerig, en krasvastheid is ook erg goed. Bovendien, als je besluit om een ​​zwarte versie kiezen, in feite, de bovenstaande opmerking is volkomen goed genoeg.

Voor een Tablet PC, het lichtniveau is zeer zorg van onze metingen, Asus VivoTab Smart dikte van 9.7mm, weegt slechts 600 gram, die blijkbaar is net als de Acer Iconia W510 Lenovo ThinkPad Tablet zie deze lichtgewicht apparaten. De VivoTab Smart greep in de hand is zeer comfortabel, afgerond aan de randen niet als het lijkt rond als je niet een voorzichtig man, lichaam scherpe rand diep in de palm van uw hand, om een ​​verscheidenheid van voorkomen ongeval.

In het algemeen, als een bekledingslaag ASUS tablet, en misschien is het uiterlijk en niet zo uniek, maar het is niet de minste daling van de mate van sympathie. VivoTab Smart is een eenvoudige, robuuste en tegelijkertijd niet te veel aandacht product. Inderdaad, de meeste willen zien, is dat Asus zal worden uitgebreid naar andere apparaten zoals esthetische design elementen, de draaiende metalen deksel alles ziet er erg goed, een beetje subversief ontwerp te maken dingen zeer interessant.

VivoTab Smart achterkant heeft ook een ingebouwde NFC sensor, en je zult gemakkelijk in staat zijn om het te vinden, omdat het merk in de achterzijde van de romp. Hoewel de NFC sensor is niet een zeldzaam ding, maar in principe heb je meer kans om te worden gevonden in een high-end tablet, in plaats van een low-cost producten.

De auteur is een beetje verbaasd, niet vinden van een full-size USB-interface VivoTab Smart Hoewel niet alle van de low-power Win8 tablet hebben hardware normen, maar zelfs indien niet, zal in zijn met de toetsenbord basis Zoek de USB-poort. Echter, Asus VivoTab Smart producten niet is uitgerust met een USB-poort op een tablet en een toetsenbord dock. De resultaten van uw zoekopdracht naar alleen de micro-USB-aansluiting. Andere aspecten van de natuurlijke en zal je niet verbazen: een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, een microSD-slot, een volumeknop, power-knop en de lock knop, kan worden omschreven als een vrij standaard configuratie.

Onder optimale omstandigheden, de Tablet PC 25Wh batterij biedt 8,5 uur looptijd. Helderheid naar de donkerste, tablet stand-by tijd kunnen breken 9 uur. Getest in de basis bedrijfsomstandigheden (helderheid van de achtergrondverlichting geschikt WiFi normaal gebruik), de levensduur van de batterij van de tablet voor de zeven en een half uur.

Voor een Tablet PC X86 architectuur processoren, dit resultaat is niet al te slecht, maar we hebben gezien een processor gebaseerd op de Atom-platform heeft een langere levensduur van de batterij. De levensduur van de batterij gebeurtenis, zoals Envyx2 HP's tot bijna acht uur van het leven van de Acer Iconia W510 acht en een half uur. In dezelfde test Lenovo ThinkPad Tablet 2 tien en een half uur. Deze platen kunnen nu een lange levensduur worden bereikt, is hun extern toetsenbord dock bouwde een tweede batterij, en VivoTab Smart, maar niet hetzelfde niveau van de beste, maar voor sommige mensen, 7,5 uur voldoende.

Toshiba PA3788U-1BRS Accu Toshiba PA3534U-1BRS Accu Toshiba PA3456U-1BRS Accu