De Verenigde Staten een nieuw type super batterij

Op dit moment, Amerikaanse wetenschappers een super batterij ontwikkeld, worden ze aangeduid als micro grafeen super condensator is opgeladen en ontladen tarief is 1.000 keer sneller dan gewone batterijen. Deze super batterij met de koolstoflaag die de dikte van de single-atoom kan gemakkelijk worden vervaardigd en geïntegreerd in een apparaat, wordt de verwachte toekomstige kleinere telefoon is.

Wetenschappers gebruiken branden van dvd-technologie productie miniatuur super batterij is opgeladen en ontladen capaciteit van gewone batterij op duizendvoudig

Het onderzoeksteam zei dat deze technologie doorbraak in de kortst mogelijke tijd op de telefoon en de auto snel opladen, tegelijkertijd kan worden gebruikt om kleinere apparaten te vervaardigen. University of California, Los Angeles School of Materials Science and Engineering, professor Richard - Kahn zei: "Er zijn uitdagingen voor de inzameling van elektronische circuit ontwerp en de fabricage van energie-opslag-eenheid, vaak beperkt tot het totale systeem miniaturisatie."

Om dergelijke miniatuur super batterij te ontwikkelen, de onderzoekers gebruik tweedimensionaal grafeen dikte in de driedimensionale van slechts een enkel atoom. Ondertussen, het onderzoeksteam vastgesteld dat dit nieuw type batterij kan gemakkelijk worden vervaardigd met behulp van een standaard DVD-brander.

Deze nieuwe accu technologie kan aanzienlijke wijziging van de batterij ontwerp, de batterij wordt kleiner, gemakkelijker integratie van apparatuur.

Kahn zei: "De traditionele methode van het vervaardigen van een miniatuur super condensator vergt intensieve lithografie, maar bleek het moeilijk om goedkope apparaat produceren, dus beperkt op het gebied van commerciële toepassingen op basis openbaar LightScribe DVD brand technologie, kan grafeen miniatuur super condensator slechts een deel van de traditionele inrichting kosten te produceren. behulp van deze techniek maken we gebruik van goedkope materialen vervaardigd in een cd-rom met meer dan 100 micro super batterij alleen minder dan 30 minuten. "

Om een ​​super batterij meer geldigheid van twee afzonderlijke elektrode plaatsing moet de oppervlakte te maximaliseren. Deze super accu in staat zal zijn om meer energie op te slaan. Voordat de miniatuur batterij is een multi-laag grafeen op elkaar gestapeld als de elektrode, een beetje als een sandwich brood plakjes.

Nieuwste ontwerp super batterij, gebruikten de onderzoekers de interdigitated model (vergelijkbaar met elkaar verweven vingers) en de elektrode kant. Dit zal helpen om de oppervlakte van de twee elektroden maximaliseren, hoewel dit zal ook de elektrolyten diffusiepad.

Uiteindelijk deze super batterij kan opslaan meer vermogen, een snellere voltooiing van het laden. De onderzoekers zeiden dat de mensen zelfs kunnen thuis worden gedaan deze super batterij productie.
Asus A32-N61 Accu Asus A42-UL50 Accu Asus K52J Accu