Om u te helpen oplossen van de benarde toestand van de laptop batterij werkt niet

De auteur thuis een netbook merk Asus EeePC laptop batterij normale lading zal de volledige drie maanden voor de batterijen uitgeput niet is gebruikt. Noodzaak als gevolg van de recente werk, de noodzaak om batterijen, uiteraard de batterij te gebruiken, maar alleen in rekening tot 40% van het vermogen aangesloten op de computer, dat is wat hoe is het?

Xiaobian antwoord:

De batterij langere tijd geen gebruik, ook kan worden gezegd dat je niet een normaal onderhoud gebruik goede laptop batterij hebben, Xiaobian vrienden hebben twee boeken, waaronder een laptop batterij verteld je precies dezelfde situatie hier Home computer desktop wallpaper www.51ztzj. com kan aanbevelen een zeer praktische manier:

Pak en start het laden van de laptop bij het uitvoeren van directe punt. Enige tijd na het einde van de lading wordt weergegeven. Sluit vervolgens, trek laptop stekker, re-boot, start het programma, dit keer is de software ontlading. Afvoereind na een bepaalde tijd, en wacht tot de computer automatisch uitgeschakeld, en steek de stekker in de laptop voeding, start het programma uit te voeren, het laden display, en sluit dan, haal de stekker uit, begint te lopen, geeft het programma de afvoer, tot de uitschakeling datum.

Mobiele telefoon opladen van de accu niet en aan de macht, dan kunt u de krant acculading wilt verbruiken, in de koelkast koud voor drie dagen, en dan tot 2 dagen op kamertemperatuur komen, decentralisatie kan een rol spelen in de batterij te herstellen, weet niet dat er geen gebruik, de voorgestelde test kijken.

Toshiba PA3788U-1BRS Accu Toshiba PA3534U-1BAS Accu Toshiba PA3728U-1BAS Accu