De gemengde HP Tablet Envy x2 ervaring van de hogere kosten van dunne lichaam

20 maart nieuws, de geboorte van de Windows 8-systeem prestaties een nieuw pc-product-vorm, die op dit moment erg populair notebook / tablet combo producten. In feite, de kenmerken van dit product is afhankelijk van de eigenschappen van het systeem: Windows is nog steeds de meest mainstream besturingssysteem, vooral op het gebied van commerciële, kantoor, onvervangbaar, dus zowel entertainment terwijl in tabletvorm, door toevoeging van een keyboard componenten te komen tot een betere prestatie van het kantoor, dit is de Apple iPad en Android tablet kan niet worden bereikt.

HP Envy x2 is de HP bedrijf gestart met een Windows 8 tablet, het is niet alleen een grote Tablet PC, kan ook een goede laptop. Machine die aan het begin van de hoge prijs, maar na een reeks van promotionele activiteiten, de prijs daalde tot een relatief stabiele positie, en ook sterk toegenomen de waarde ervan voor je geld, neem een ​​kijkje hieronder om te beginnen eenvoudige trial ervaring.

Hardware

HP Envy x2 de populaire hybride ontwerp, een extern toetsenbord, kunt u gemakkelijk schakelen tussen de tablet-pc en laptop-modus en voer een volledige Windows 8-systeem. Indrukwekkend is anders dan andere producten, HP Envy x2 ervaring in notebook-modus is ook erg goed. HP Envy x2 alle lichaamsdelen zijn eigenlijk geïntegreerd in de tablet lichaam, het lichaam oppervlak is zeer glad, uitstekende afwerking, en het lichaam dan de Apple iPad dunner.

HP Envy x2 Intel Atom processor, de vele Tablet PC, de prestaties is uitstekend. Atom-processor maakt de HP Envy x2 in staat zijn om volledige Windows 8-systeem, de relatieve RT versie van het product uitvoert, wordt het vliegtuig is meer praktische waarde. Daarnaast Atom-processor brengt goed uithoudingsvermogen, gebruik van tijd en kan verder uitgebreid worden door middel van de notebook wordt geleverd met batterij basis. De volgende belangrijkste hardware specificaties van de HP Envy x2: