Besturingssysteem: Windows 8

· Processor: Intel Atom 1,8 GHz

· Geheugen / Opslag: 2GB / 64GB

· Uitbreiding Geheugen: SD-slot (laptop grondslag); microSD (Tablet)

· Interface: twee standaard USB 2.0-poorten, een HDMI-interface

· Audio: Beats Audio geluid

· Camera: 1080P voor, achter 8000000 pixels

· Aansluiting: WiFi, Bluetooth

· Levensduur batterij: 8 uur (tablet), 14 uur (plus basis)

· Display: 11,6-inch, 1366 x 768 pixels

· Afmetingen: 206 * 303 * 7.6mm (tablet), laptop mode dikte van 19mm

· Gewicht: 0,7 kg (tablet), 1,4 kg (notebook)

De notebook-modus gebruik te voelen

HP Envy x2 vlakke bodem, het ziet eruit als een Apple Macbook air is zeer dun, het lichaam is slechts ongeveer 1,4 kg. Bovendien de bodem van de plaat gedeelte een kromming van het ontwerp, waardoor de gehele romp verbinding ziet er zeer zacht. De notebook basis fysiek toetsenbord voel me erg goed, is het zeer noodzakelijk voor regelmatig schrijven. De onderkant van het toetsenbord heeft ook een conventioneel formaat touchpad multi-touch besturingssysteem Windows 8, maar een beetje te gevoelig, als je het niet wilt, dan kunt u deze uitschakelen zal worden ingesteld.

De parameters van het scherm is 11,6 inch, 1366 * 768 resolutie, helderheid is genoeg, de kijkhoek is ook goed om te kunnen brengen in een goede visuele effecten. Wanneer de tablet ingevoegd in de basis van de batterij, kan de batterij worden verhoogd tot 14 uur, of de meest indrukwekkende. HP energiebeheersoftware extra ondersteuning voor tablet en de base wanneer de base van de batterij leeg is, begonnen de romp Tablet batterij, om ervoor te zorgen dat de vlakke zijde kan een mechanisme volledig opgeladen telkens zijn. Wanneer de laptop aangesloten op de voeding, eerst in de 80% van de elektriciteit aan de tablet-pc, en dan begon punch tablet en de basis tot de volledige.

HP Envy x2 oppervlak heeft een fijne metalen draad tekening proces, de structuur is zeer robuust, wanneer het gesloten is, het ziet eruit als een echte laptop. Bij het openen en sluiten om de grootste staat, kunt u ergonomische klikmodus, zeer comfortabel te gebruiken. Bovendien zijn sommige van de details van de HP Envy x2 is aanbevelenswaardig. Eerste, het verbindingsgedeelte van de voeding en leidt, kan weergeven vermogen, ook in de gesloten toestand van het systeem kan nog steeds werken. Het tweede detail is de machine toetsenbord vergrendeling, de tablet kan stevig worden vastgezet in de sleuf, zal de tablet niet glippen.

Over het geheel genomen de HP Envy x2 bevredigende ervaring, maar een beetje minder dan geen toetsenbord backlight, kan dit het doel van besparing, is eveneens aanvaardbaar. Natuurlijk, als je kunt, ik hoop dat HP Envy x2 heeft een hogere prestaties, een langere levensduur van de batterij en is uitgerust met een verlicht toetsenbord.

Toshiba PA3534U-1BRS Accu Toshiba PA3692U-1BAS Accu Toshiba PABAS223 Accu Toshiba PA3728U-1BAS Accu