Facebook of druk op aangepaste versie van het Android-systeem

Volgens buitenlandse media rapporten, Facebook oproep van de media vandaag, zal het 04 april Android Mobile Congress gehouden in het Menlo Park, Park. Techcrunch aangehaald nieuwsbronnen, Facebook, die een aangepaste versie van het Android-systeem, de versie van de diepte geïntegreerde Facebook functionaliteit draaien op HTC-telefoons onder zal vrijgeven.

Volgens de legende, het project daadwerkelijk kunnen worden genoemd de "Facebook Home", zal worden gekenmerkt door een Facebook-telefoon hoofdscherm, boven, of bevat dynamische Facebook berichten en gegevens (zie rechts), en Facebook delen van de aanvraag rechtstreeks Bezoek ingang.

Facebook heeft onlangs over hoe om uit te breiden op Android tentakels om te verkennen. Er zijn geruchten dat het positief is om haar eigen merk mobiele telefoon (Naam van het project Project Buffy) voor te bereiden op te bouwen. In de loop der jaren zijn het zwaartepunt van de mobiele activiteiten van het bedrijf zijn op de iPhone en HTML5. Echter, een paar maanden geleden, begon een belangrijke duw in de Android-platform.

De analisten zijn van mening dat de verhuizing, redelijk, immers het Android-besturingssysteem wereldwijd een enorme invloed heeft is doorgedrongen in veel van de opkomende internationale markt, terwijl in de Verenigde Staten, niet domineren in die markten Facebook social networking . Daarom blijft zijn invloed uit te breiden in de enorme marktaandeel voor Android helpt Facebook om verder uit te breiden het aantal gebruikers heeft 10 miljoen bereikt.

Facebook heeft gedaan voorbereidende werkzaamheden voor andere diepgaande telefoon.

Zo heeft het bedrijf de populaire toepassingen voor Messenger kunnen gebruikers rechtstreeks te communiceren met andere Facebook-gebruikers niet nodig om het telefoonnummer wilt gebruiken. Facebook authenticatie mechanisme is op grote schaal gebruikt in de registratie van het verzoek, heeft het ook geprobeerd om zijn sociale grafiek manieren gevonden om meer doeltreffende toepassing ervan. Daarnaast Facebook's zijn er een groot aantal mobiele toepassingen, waaronder de Poke, Camera en duurzame Instagram.

Facebook heeft een enorme vooruitgang geboekt in de uitbreiding van haar bestaande Android tentakels IOS versie van de applicatie snelheid kort nadat het bedrijf een belangrijke upgrade van zijn Android-versie van de toepassing, over een periode van tijd om de Android-team heeft geïnvesteerd enorme mobiele technische middelen.

Acer Aspire 5738Z Accu Acer AS09A41 Accu Acer AS10D41 Accu Acer Aspire One D255 Accu