Panasonic plan is te besteden $ 2,7 miljard aan de reorganisatie

Japanse huishoudapparatuur gigant Panasonic geduwd op de achtergrond in een enorm verlies van meer dan 9 miljard dollar voor twee opeenvolgende jaren, zelf-hulp maatregelen. Gisteren heeft de Panasonic Group kondigde tot 250 miljard yen (ongeveer 2,7 miljard dollar) uitgeven voor een nieuwe ronde van de herstructurering in de komende twee jaar. Panasonic's huishoudelijke apparatuur in China, "vooraf en retraite, kan de herschikking betekenen dat Panasonic volledig zal plasma-lcd-tv voornamelijk zwarte zaken te verlaten, en in plaats daarvan concentreren onze inspanningen om de airconditioning te verbeteren voornamelijk wit zaken .

Ontslagen verkoop van vastgoed geduwd reorganisatie

Door de impact van de Koreaanse, Chinese bedrijf voor consumentenelektronica, en eerder het effect van de appreciatie van de yen, Matsushita in een aanhoudende verliezen. Het boekjaar 2011, Matsushita enorme verlies van 9,418 miljard dollar, de hoogste in het bedrijf sinds de oprichting van de meest ernstige verliezen; boekjaar 2012, op basis van de resultaten van de meest recente raming van Panasonic kan het verlies worden "een nieuwe high" naar $ 9,6 miljard.

Verliezen, Panasonic opzichte van vorig jaar begonnen met de eerste ronde van de reorganisatie. In maart vorig jaar, Panasonic coaching verandering, de nieuw benoemde voorzitter van Tianjin Hij Yihong kondigde toen aan het ontslag van 10%, en snijd alle operationele winst van het bedrijfsleven in minder dan 5%. Als Japan, het grootste aantal werknemers in het bedrijf, met 330.000 werknemers Panasonic ontslaan meer dan 30.000 werknemers in het afgelopen fiscale jaar. De verkoop van het hoofdkwartier in Tokio aan het begin van deze maand, Panasonic ook zet 536 miljoen dollar prijs.

Verkoop van vastgoed op basis van herstructurering om de kosten in vergelijking met de laatste ronde van ontslagen en een nieuwe ronde van de herstructurering van de Panasonic snijden heeft tot doel aan te passen hun bedrijf. Gisteren, Panasonic toonde aan dat een nieuwe ronde van de herstructurering zal dienen als middellange en lange termijn van de onderneming ontwikkelingsplan, zal het bedrijf de auto-en residentiële ontwikkeling bedrijf uit te breiden, en het zoeken naar buitenlandse investeringen op het gebied van de gezondheidszorg. Daarnaast is het bedrijf ook van plan om de meerderheid van de aandelen van de logistieke activiteiten te verkopen aan Nippon Express (NipponExpress).

De plant sluiting sluit winkel overgewicht airconditioning

Panasonic hoofdkantoor in Japan een nieuwe ronde van het herstructureringsplan echo's, de Panasonic China geënsceneerde "een retraite in de" business herstructurering. Op maandag, Panasonic Close showroom in Beijing.

Voor Sluiten Hall of redenen, Matsushita Hall belangrijkste doel is opgericht om de waarde van de Panasonic merk in China te verbeteren, is dit doel bereikt, met activiteiten van de Groep structuur transformatie, en de beslissing om het afsluiten van de hal. In januari van dit jaar, heeft Panasonic rustig afgesloten plasma-tv assemblagefabriek in Shanghai.

Echter, op vrijdag, Panasonic adem gelanceerd in Guangzhou 34 nieuwe modellen voorzien van airconditioning, met betrekking tot de muur machine en Guiji, de belangrijkste "go PM2.5" energie-kaart. Daarnaast Panasonic kondigde ook de bouw van een nieuwe luchtreiniger fabrieken in Guangdong.

Sinds het invoeren van de Chinese markt voor huishoudelijke apparatuur, heeft Panasonic is met een patroon van "zwakke zwart en wit", insiders wees erop dat Panasonic volledig kunnen terugtrekken uit de Chinese kleuren-tv-markt.

Toshiba PA3534U-1BRS Battery Toshiba PA3588U-1BRS Battery Toshiba PA3728U-1BAS battery Toshiba PA3788U-1BRS Battery