Game controllers plan was of Apple iOS-apparaten gelanceerd

Zoals talloze games in de Apple App Store App Store, is de iPhone, iPod Touch en iPad uitgegroeid tot de meest populaire handheld game consoles, en Sony (Sony) en Nintendo (Nintendo) steeds sterke concurrenten. Afgelopen weekend, geruchten waren dat Apple bereidt zich voor om een game controller voor hun eigen iOS-apparaten te produceren.

Volgens Mac Rumors website PocketGamer rapporten, Apple heeft contact met verschillende game-ontwikkelaars om Apple te bespreken voor hun eigen apparatuur productie officiële game controller, om hun steun voor de mogelijkheid kregen. Meerdere bronnen ook de site bevestigd, Apple deed op de Game Developers Conference (Game Developers Conference) contact met een aantal game-ontwikkelaars.

De tijd dat de gespeculeerd niets nieuws. Voor sommige speltypen touchscreen en gyroscoop om de controle, het effect is niet ideaal, is het ontbreken van Apple handheld knop. Start game controller, maar in vergelijking met hun eigen, is er een eenvoudiger oplossing is ondersteuning voor game-controleprocedures op iOS geïntegreerd, waardoor de oprichting van een standaard, kunnen externe leveranciers voor de productie van de game controller (net zoals het brede scala van audio-apparatuur speciaal ontworpen voor iOS).

Echter door PocketGamer het verhaal brengt enthousiasme meteen een pot met koud water gemorst. Jim Dalrymple (Jim Dalrymple) zijn blog Loopinsight, dit gerucht alleen gebruik maken van een woord commentaar: "Nope (onmogelijk). Jim Dalrymple Apple plannen zijn altijd erg begripvol dat zijn gerucht over het algemeen kan worden geïnterpreteerd als de Apple release informatie via onofficiële kanalen.

Asus X52N Accu Asus K52JR Accu Asus UL30A Accu Asus A72J Accu